De aanplanting van vaste planten
Met vaste planten kan u prachtige borders aanleggen. De keuze is nagenoeg eindeloos. Over het algemeen vragen ze weinig onderhoud. Vele van die vaste planten zullen bovendien goed hun mannetje staan in de schaduw. Met vaste planten is het dus verrukkelijk tuinieren.

Vaste planten worden heel vaak in pot geleverd en kunnen dus in principe het hele jaar door geplant worden. Toch zijn het voorjaar en de vroege herfst de beste plantperiodes. Als u vaste planten gaat kopen, let dan vooral op de kwaliteit. Een goede plant is gedrongen, uiterlijk gezond en heeft de pot goed doorworteld.

Om alvast een idee te krijgen van hoe de compositie die u in gedachten heeft er in werkelijkheid gaat uitzien, kan u de planten in hun potten eerst even uitzetten.

DCM Vivimus® Universeel is een organische bodemverbeteraar die speciaal ontwikkeld is voor de aanplanting van vaste planten en bodembedekkers. Hij biedt volgende voordelen:
• hoog gehalte organisch materiaal
• zorgt voor een humusrijke, luchtige grond met een waterhoudend vermogen
• bevordert de activiteit van het bodemleven
• zorgt voor een optimale wortelontwikkeling waardoor uw planten beter aanslaan

DCM Vivimus® Universeel kan ook als bodemverbeteraar gebruikt worden bij bestaande aanplantingen. Door jaarlijks een laag van enkele centimeter DCM Vivimus® Universeel in de toplaag van de bodem te mengen behoudt de grond een optimale structuur en droogt hij minder snel uit.

 

Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers