DCM Meststof Microgazon Plus
Een samengestelde organisch-minerale meststof NPK 7-4-17 + 8Ca + 3MgO met bacteriën, vermindert de viltlaag en met indirecte werking tegen mos. Een 5-voudige werking. Een meststof met indirecte werking tegen mos via de wortels van het mos: het mos vergeelt en sterft af na 3 weken. Tegen verzuring van de bodem en voor een optimale opname van voedingselementen door het gazon. En vermindert de viltlaag
Verpakking
1,5 kg goed voor 20m² € 7,50
3,5 kg goed voor 40m² € 12,95
10 kg  goed voor 125m² € 23,95

Verticuteren wordt nu overbodig met ons nieuwste snufje!

Een diepgroene grasmat vraagt aandacht en onderhoud. In het voorjaar is het vaak nodig om te verticuteren. De viltlaag moet verwijderd worden zodat het gazon genoeg zuurstof krijgt. En natuurlijk wil je geen mos en zal je dit moeten verwijderen. Vind je dit te veel werk en denk je “laat maar zitten”? Lees dan even verder, want voortaan hoeft verticuteren niet meer.

Door intensief onderzoek en na vele positieve testen brengt DCM je DCM Organische Meststof Microgazon Plus. Dankzij de 5-voudige werking van DCM Organische Meststof Microgazon Plus maak je het jezelf erg gemakkelijk! Want met deze gazonmeststof wordt verticuteren overbodig. En DCM Organische Meststof Microgazon Plus heeft meer voordelen. Het resultaat? Een diepgroen, gelijkmatig groeiend gazon, zonder vilt en mos.

De  5-voudige werking:

Verticuteren overbodig
De nuttige bacteriën die via DCM Organische Meststof Microgazon Plus worden aangebracht in de gazonbodem, stimuleren het bodemleven waardoor verticuteren overbodig wordt. Zij doen al het werk voor je.

Nuttige bacteriën
DCM Organische Meststof Microgazon Plus bevat toegevoegde nuttige bacteriën. Deze bacteriën versnellen de afbraak van maairesten en afgestorven mos, waardoor de viltlaag verminderd wordt.

Gazonmeststof
DCM Organische Meststof Microgazon Plus is een organisch-minerale gazonmeststof die het gazon voedt voor minimaal 100 dagen. Ze bevat bovendien magnesium voor een frisgroene graskleur.

Kalk
De aanwezigheid van kalk betekent extra gebruiksgemak. De toegevoegde kalk licht ontzuurt de bodem, waardoor de nuttige bacteriën optimaal blijven werken. Bovendien verbetert de kalk de opneembaarheid van de voedingselementen en verhindert zo de vorming van mos.

Indirecte werking tegen mos
DCM Organische Meststof Microgazon Plus heeft een indirecte werking tegen mos. Dit betekent dat het product eerst via de wortels moet worden opgenomen. Het mos wordt vervolgens geel en bruin en sterft af.

Waarom de naam Microgazon Plus?
Micro staat voor de miljoenen toegevoegde nuttige bacteriën die als miljoenen minuscule werklui voor jou in de grond aan het werk gaan. Ze werken dag in dag uit en zorgen voor de afbraak van maairesten en afgestorven mos, waardoor de viltlaag verminderd wordt.

Plus staat voor de vele voordelen van deze meststof, want er zijn een hoop plussen bij deze gazonmeststof.

DCM Organische Meststof Microgazon Plus is ontwikkeld met de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY waardoor elk korreltje exact dezelfde samenstelling bevat.
 

Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers