# NATUURLIJKE BESTRIJDINGSMIDDELEN TEGEN OA RUPSEN, SLAKKEN etc
Binnen de Natria lijn van Bayer zijn er diverse natuurlijke bestrijdingsmiddelen tegen slakken, rupsen etc.

 

Pyrethrum concentraat
Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten, zoals luizen en rupsen. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. Pyrethrum vloeibaar bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum). De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts 2 dagen.
Op plantaardige basis, werkt snel en is tot kort voor de oogst toepasbaar.

SmartBayt slakkenkorrels

SmartBayt  voorkomt slakkenvraat  van huisjesslakken en naaktslakken aan planten. De korrels op natuurlijke basis kunnen worden toegepast in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn. Het middel is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van slakkenvraat aan planten.
Stopt vraat aan planten en groenten Bestand tegen een regenbui

Duoflor Spray
Door de speciale samenstelling heeft Duoflor spray een goede werking tegen een groot aantal belagers van sier-, groente - en fruitgewassen, zoals Groene bladluis, zwarte bonenluis, trips en witte vlieg. Toepassen zodra de eerste aantasting zichtbaar wordt. Duoflor spray kan tot direct voor de oogst worden toegepast. Duoflor is 100% biologisch afbreekbaar.

Microsulfo spuitzwavel
Microsulfo is bestemd voor de biologische bestrijding van schimmels op sier- en fruitgewassen (o.a. meeldauw op rozen, druiven, kersen, perziken en aardbeien). Bijkomend voordeel is de preventieve werking van Microsulfo tegen galmijten. Te gebruiken kort voor de oogst. 100% natuurlijk

Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment, kom langs en laat u informeren.
 

Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers