ENGERLINGEN

Natuurlijke succesvolle oplossing tegen engerlingen in je gazon.

Ze zijn een ware plaag voor je gazon, want de larven eten alle wortels van de grasplantjes op. En de larven van de meikever kunnen wel 3 jaar onder de grond blijven. Hoe herken je engerlingen: Deze larven zijn ca. 4 cm groot, roomkleurig en hebben een opgekruld lichaam. Met DCM Heteri-Guard® kan je deze engerlingen gelukkig wel succesvol en milieuvriendelijk bestrijden. Deze specifieke aaltjes, de Heterorhabditis bacterophora (want er zijn heel veel verschillende soorten aaltjes), verdoven en doden de engerling helemaal. Vervolgens ruimen ze de engerling ook op door zich er mee te voeden. Ook dat is de natuur. DCM Heteri-Guard® is verkrijgbaar voor gazons tot 10m en tot 100m2. Zo geniet je weer snel van een probleemloos gazon.
 

Gazon snel herstellen

Herstel vervolgens het gazon razendsnel door dit in te zaaien met DCM graszaden uit de plus serie. DCM Riparo® Plus is een speciaal samengesteld graszaad om kale plekken te herstellen en zeer snel ontkiemt.


 

Een sterk gazon behouden

Als laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste, is het nodig je gazon te voeden. In deze maanden gebruik je dan het beste DCM Gazonmeststof. Die voedt je gazon organisch voor minimaal 100 dagen. Deze meststof is veilig voor kinderen en huisdieren en bovendien heb je er, door de unieke samenstelling, ook geen extra maaibeurten door.

Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers