Welkom op de website van Tuinwinkel Klinkers

In onze winkel beschikken wij over een ruim assortiment vaste planten en heesters, aangevuld met seizoen planten.

Bent u een cadeautje nodig of wilt u uzelf eens verwennen, dan bent u bij ons op de juiste plaats.
Leuke, betaalbare cadeaus voor in en om het huis!

Graag tot ziens in onze winkel!Najaars en Pompoenenfair

Op zaterdag 30 september 2017 organiseert Tuinwinkel Klinkers de 9e editie van de Najaars- en Pompoenenmarkt. De markt wordt gehouden  van 09.30 t/m 17.00 uur

Meer informatie o.a. over deelname aan de markt vindt u onder: Markten

  
ENGERLINGEN

Natuurlijke succesvolle oplossing tegen engerlingen in je gazon.

Ze zijn een ware plaag voor je gazon, want de larven eten alle wortels van de grasplantjes op. En de larven van de meikever kunnen wel 3 jaar onder de grond blijven. Hoe herken je engerlingen: Deze larven zijn ca. 4 cm groot, roomkleurig en hebben een opgekruld lichaam. Met DCM Heteri-Guard® kan je deze engerlingen gelukkig wel succesvol en milieuvriendelijk bestrijden. Deze specifieke aaltjes, de Heterorhabditis bacterophora (want er zijn heel veel verschillende soorten aaltjes), verdoven en doden de engerling helemaal. Vervolgens ruimen ze de engerling ook op door zich er mee te voeden. Ook dat is de natuur. DCM Heteri-Guard® is verkrijgbaar voor gazons tot 10m en tot 100m2. Zo geniet je weer snel van een probleemloos gazon.
 

lees verder...

 
Waarom is DCM Meststof Siertuin beter dan koemest...

Planten in de border, hagen, coniferen en de moestuin, ze hebben allemaal voldoende voeding nodig om te groeien. En vooral dat woord voldoende is belangrijk in het onderscheid. Als wij niet voldoende eten zijn wij ook niet weerbaar genoeg en kunnen we niet groeien. Zo geldt dat ook voor alle planten.

Koemest is een echte bodemverbeteraar die meer humus in de grond brengt wanneer je dit strooit. Het bevat echter onvoldoende voeding om de planten voldoende te voeden om ze prachtig te laten groeien en bloeien en weerbaarder te maken. DCM meststof SIERTUIN bevat juist wel voldoende voeding voor planten in de borden, omdat hij ook specifiek is samengesteld om die planten in hun behoefte aan voeding te voorzien.

Overtuigd?! Haal nu DCM meststof SIERTUIN en ondek het verschil in je tuin! Genieten maar!

www.dcm-info.nl/hobby/video/531/tuin-bemesten

Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers