Welkom op de website van Tuinwinkel Klinkers

In onze winkel beschikken wij over een ruim assortiment vaste planten en heesters, aangevuld met seizoen planten.

Bent u een cadeautje nodig of wilt u uzelf eens verwennen, dan bent u bij ons op de juiste plaats.
Leuke, betaalbare cadeaus voor in en om het huis!

Graag tot ziens in onze winkel!Nieuw in on assortiment; SNIJBLOEMEN

Sinds 1 september kunt u bij ons ook terecht voor mooie boeketten.
 

 
Uw gazon in het najaar...
TIP: Het najaar is een zeer belangrijke periode om het gazon goed te voeden! Een aangepaste voeding zorgt ervoor dat het gazon beschermd de winter doorkomt en geen ruimte laat voor mos.
lees verder...


 
Herfsttijd, planttijd? Kan ik nu nog planten?

Het najaar is een ideale periode om allerlei vaste planten, sierheesters, struiken en bomen aan te planten. De grond is immers nog vrij warm en voldoende vochtig , waardoor de plantenwortels extra gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen. De planten hebben bovendien nog een aantal weken de tijd om zich voor te bereiden op de winter. Het stevige wortelstelsel dat ze in het najaar nog ontwikkelen, zal ervoor zorgen, dat deze planten veel vroeger en beter gaan groeien in het voorjaar.

Laat bij het aanplanten echter niets aan het toeval over en bereid de bodem zorgvuldig voor. Door bij het aanplanten DCM Vivimus in het plantgat aan t ebrengen zorgt u voor voldoende humus en voeding in de bodem. Vivimus is namelijk een humusrijke, organische bodemverbeteraar die alle grondstoffen bevat om de ideale groeiomstandigheden te creëren voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting.

 


 
ENGERLINGEN

Natuurlijke succesvolle oplossing tegen engerlingen in je gazon.

Ze zijn een ware plaag voor je gazon, want de larven eten alle wortels van de grasplantjes op. En de larven van de meikever kunnen wel 3 jaar onder de grond blijven. Hoe herken je engerlingen: Deze larven zijn ca. 4 cm groot, roomkleurig en hebben een opgekruld lichaam. Met DCM Heteri-Guard® kan je deze engerlingen gelukkig wel succesvol en milieuvriendelijk bestrijden. Deze specifieke aaltjes, de Heterorhabditis bacterophora (want er zijn heel veel verschillende soorten aaltjes), verdoven en doden de engerling helemaal. Vervolgens ruimen ze de engerling ook op door zich er mee te voeden. Ook dat is de natuur. DCM Heteri-Guard® is verkrijgbaar voor gazons tot 10m en tot 100m2. Zo geniet je weer snel van een probleemloos gazon.
 

lees verder...
Tuinwinkel Klinkers
Nije Dijk 2a
9468 AT Annen

Ingang via
winkelcentrum d'Anloop

Tel. 06 - 25555012
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag
09.00 - 17.30 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur
Wij zijn:

Volg ons via social mediaVolg ons op Twitter
Ga naar de website van:

Hoveniersbedrijf Klinkers